Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Idag (27/7) startade UEM för kadetter (U15) i Kroatien. Först ut är lagtävlingen och idag bjöds vi på tre stycken lagmatcher vardera för flickor och pojkar. Tävlingen spelas 27/7-2/8.
 
I dessa pingisintensiva dagar så beger vi oss till Halmstad och Pro Series för damer, deltävling 14 totalt sett. I dagarna två kommer sex spelare göra upp om segern i tävlingen. Spelas i Halmstad Arena 28-29 juli.
 
Imorgon startar kadettklasserna på Ungdoms-EM i Kroatien. Först ut är lagtävlingarna för pojkar och flickor. Tävlingen pågår 27/7-2/8.
 
I lördags avslutades UEM för juniorer och imorgon tisdag (27/7) börjar mästerskapet för kadetter. Vi låter förbundskapten Tobias Bergman sammanfatta juniortävlingen.
 
Imorgon fredag är det näst sista dagen på UEM för juniorer. Det är nu det börjar dra ihop sig om vem och vilka som som kan få beträda prispallen och klä sig i medalj. Sidan uppdateras löpande med resultat under fredagen.
 
SBTF informerar hur rapportering från OS kommer att ske under via Svenska Bordtennisförbundet.
 
Torsdagens matcher på UEM bjuder på individuella matcher i alla klasser och minst 13 stycken matcher med svenskdeltagande. Det här inlägget kommer att uppdateras löpande med resultat.
 

UEM: Individuella klasser

(2021-07-21 08:45)
Idag så spelas den sista placeringsmatchen för respektive lag på UEM och samtidigt drar de individuella klasserna igång. Denna sida uppdateras löpande med resultat
 
Idag är det dags för kvartsfinal och slutspelsmatcher på UEM. Herrjuniorerna kunde igår vinna en dramatisk åttondelsfinal mot Tjeckien och säkra avancemang, damjuniorerna får ta nya tag mot Norge idag. Inlägget uppdateras löpande.
 
Imorgon startar den trettonde deltävlingen av Pro Series och vi beger ås återigen till Blomsterbergshallen, Eslöv, för spel i dagarna tre. I denna upplaga möts vi av en stor variation av spelstilar, ett antal nya namn men också gamla bekanta.
 

UEM: Slutspel i lag

(2021-07-19 18:00)
Efter den långa dagen i hallen igår är det idag (19/7) dags för slutspel i lagtävlingen för herr- och damjuniorer. Ungern för damerna och Tjeckien för herrarna. Inlägget uppdateras löpande.
 
Idag (18/7) startade UEM för juniorer och det blev en intensiv dag. Både herrjuniorer och damjuniorer spelade tre lagmatcher vardera och i och med det spelade de färdigt gruppspelet i lagtävlingen.
 

UEM startar med juniorer

(2021-07-17 18:00)
UEM spelas detta år uppdelat över två veckor där första veckan är med juniorer och den andra veckan med kadetter. 18 juli till 2 augusti spelas tävlingen i kroatiska Varazdin
 
18 juli till 2 augusti är det dags för Ungdoms-EM i kroatiska Varazdin. Sverige skickar en trupp bestående av 15 spelare men det på förhand största guldhoppet, Truls Möregårdh, lämnar nu återbud.
 
Idag startar den tolfte upplagan av Pro Series och vi beger oss precis som förra veckan till Eslöv och Blomsterbergshallen för att se herrarna göra upp. 6-8 juli spelas tävlingen.
 

Postadress:
Damsnäs IF - Bordtennis
Mörtstigen 5
34337 Älmhult

Besöksadress:
Haganässkolan
34332 Älmhult

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@damsnas.se

Se all info